Informatiebijeenkomsten rondom stikstof

12-06-2023
|
actualiteiten

De langverwachte aanpak piekbelasters is gisteren van start gegaan. Valt uw bedrijf onder de landelijke aanpak piekbelasting? Tijdens onze informatiebijeenkomsten praten we u bij over de regelingen en de voorwaarden. Ook laten we rekenvoorbeelden zien. Verder informeren we u over de herontwikkeling van vrijkomende agrarische locaties én over uw rechtspositie als ondernemer. Deze 2 eerste informatiebijeenkomsten zijn gericht op degenen die zich oriënteren op de stoppersregelingen.

Programma

  1. De subsidieregelingen LBV en LBV+: Uitleg van de regelingen, de doelgroepen, drempelwaarden en voorwaarden. Tevens aandacht voor rekenvoorbeelden en fiscale aspecten.
  2. Herontwikkeling van vrijkomende agrarische locaties.
  3. Informatie over uw rechtspositie.

Later dit jaar – als er meer duidelijkheid is over regelingen voor ondernemers die willen verduurzamen door innovatie, extensiveren en omschakelen – beleggen we enkele bijeenkomsten voor ondernemers die willen ontwikkelen.

De bijeenkomsten vinden plaats op woensdagmiddag 28 juni en woensdagavond 5 juli 2023. Via onderstaande button kunt u zich aanmelden voor één van de bijeenkomsten.

Stikstofadvies.nl is een initiatief van: